HorseSence

Forsiden arrow Western ridning arrow Er westernridning noget for dig ?
Er westernridning noget for dig ? PDF Udskriv E-mail
westernI Westernridningen skal hesten gå for lange løse tøjler, og rytteren skal kontrollerer hesten via sin balance og krop.

Dette kan umiddelbart lyde svært, men denne frie og naturlige rideform vil for de fleste ryttere virke både logisk og naturlig. 

Westernridning stammer fra cowboyens hverdagsarbejde i det 18. århundrede (USA). Cowboys skulle drive/styre store kvægflokke og det var til tider et meget ensomt liv, langt fra civilisationen. Når man så en sjælden gang mødte andre cowboys under arbejdet, var der mulighed for at vise sin dygtighed. Disse møder blev med tiden til store shows i en lukket arena. Nu om dage er der mange forskellige western- discipliner ved shows, både hurtige og langsomme klasser. Der er mulighed for at finde lige netop den rideform som passer til DIG ....

Vi underviser i Western både med holdundervisning og enelektioner. Det er dog et krav at man som rytter først får en enelektion i ”Western Pleasure” inden man kan deltage på hold. Som et af de få steder her hjemme, kan vi stille med 8 veltrænet western heste. ( se under punktet ”Vores heste”)

Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at ringe til os, du kan også udfylde formularen på vores kontakt side, så kontakter vi dig. Westernridning er en meget naturlig og afslappet ridestil, ikke alene for rytteren, men i særdeleshed også for hesten. Rytteren skal lære, at lade hesten arbejde frit og naturligt med så få signaler som overhoved muligt.

Søg efter "Westernkurser" i vores  kursuskatalog.

 
< Forrige   Næste >